Nya kunder

Nya kunder

Under den senaste tiden har flera nya kunder hittat BokföringsDiagram som samarbetspartner. Det tycker vi förstås är kul. Det fungerar även för oss som ett kvitto på att vi har prisvärda tjänster och ger ett seriöst intryck vid våra inledande kontakter med potentiella kunder.

En annan trend vi ser är att fler bolag än tidigare väljer FortNox som bokföringsprogram. Vi har väntat på trendbrottet. FortNox är ett program som är tilltalande på många sätt. Det skapar smidiga vägar för oss som bokföringsbyrå att dela det administrativa arbetet med kunden.

Det skapar också transparent och överskådligt bokföringsarbete för båda parter. Vägen till hjälp för kunden är betydligt snabbare när vi båda kan arbeta med bokföringen samtidigt.

Vi är säkra på att våra kunder i ännu större utsträckning kommer att använda sig av webbaserade lösningar. Det kommer givetvis också att dyka upp fler och fler aktörer som erbjuder webbaserade bokföringsprogram. Detta gynnar säkert dig som kund då programutvecklarna utmanar varandra både vad gäller pris och funktion.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *